• Alle features & Prijzen

  Websites met registratieformulieren, prijzenpagina's en meer...

  Alle features & Prijzen

Features


 • Compleet diëtisten thema
 • Registratie of intakeformulieren
 • BMI meter
 • Verwijsbrief template
 • Prijzenpagina met zorgverzekeraarinformatie
 • Locatie met Google Maps
 • Inclusief emailadres voor domeinnaam
 • Overstapservice

Liesbeth-Smit-Home-Webdesign

Inhoud & Support & Ontwerp

De website is ontworpen door Liesbeth Smit en ontwikkeld in samenwerking met diëtisten. Liesbeth is zelf voedingswetenschapper en maakt nu websites voor wetenschappers en diëtisten.

Door mijn inhoudelijke kennis weet je zeker dat je praktijkwebsite goed ingericht is, en dat er wordt geluisterd naar je wensen. Samen met andere diëtisten hebben we goed gekeken naar wat er nodig is voor een effectieve website. Zo heb je wel alle voordelen van een goed uitgedachte website, maar blijven de kosten laag.

De websites blijven we doorontwikkelen zodat je ook na het live gaan van je website altijd de nieuwste features hebt en laatste technische snufjes.

 

Onze premium diëtistenwebsites

De dietisten weNa oplevering van de website kan je de site zelf onderhouden met de handleidingen. Maar ik kan natuurlijk ook al het onderhoud voor je doen en updates voor je uitvoeren, dat kunnen we regelen via een de hosting of een onderhoudscontract.

Wij groeien mee met jouw praktijk

Je kan op elk moment nieuwe opties aanvragen, zoals een afsprakenplanner, nieuwsbrief, een agenda of zelfs een volledige webshop. Daarnaast blijven we de website achter de schermen doorontwikkelen en profiteer je van alle nieuwe features die er nog aankomen.

Advies & design pakket
Advies over strategie & uniek website design
+ €550*

Uniek logo ontwerp & volledige huisstijl

Advies over strategie en klantenwerving

Volledige indeling website

Social media cover design

Op basis van persoonlijke intake

*Alle prijzen zijn exclusief BTW. De kosten voor onderhoud en hosting zijn €25 per maand

We laten je natuurlijk niet met al het technische onderhoud zitten, daarvoor bieden wij volledige ondersteuning, installatie en doen we alle updates. We bewaren ook backups voor je, zodat er niks mis kan gaan en jij je gewoon op de gezondheid van je klanten kan storten. De prijs per maand is inclusief domeinnaam.